fbpx

Tannkjøttsmil

Fjerning av tannkjøttsmil med botox
Har synlig tannkjøtt når du smiler?

Ved tannkjøttsmil vises for mye tannkjøtt i overkjeven. I kosmetiske fagmiljø kalles dette “gummysmile“. Dette skyldes at muskelen i overleppen er overaktiv. Leppen blir trukket oppover, og tannkjøttet blir synlig. For mange er tannkjøttsmil skjemmende. De unngår derfor å smile. Noen får en uvane med å skjule munnen bak hånden.

Effektiv og skånsom behandling

Medisinsk injeksjon med Botox er en veldig effektiv behandling mot tannkjøttsmil. Det kan vises til svært gode resultater med denne behandlingen. Behandlingen er rask og over på få minutter. Den har få bivirkninger og nesten ingen smerter. Du vil se synlige resultater kort tid etterpå.

Ved selve behandlingen blir Botox bli injisert rundt den aktive muskelen. Det er vanlig å sette to til fire stikk rundt leppe og nese. Vi bruker en svært tynn nål. Behandlingen blir ansett som skånsom. Injeksjonen gjør at overleppen slapper mer av. Resultatet er et penere og mer dekkende smil.

Hos Skjønnhetslegen tilpasser legen dosen til ditt ansikt. Effekten varer rundt tre til fem måneder. Ved vedlikehold over tid, holder det ofte å behandle et par ganger i året. Skjonnhetslegen bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er anerkjente produsenter. Spør oss gjerne om råd. Vi hjelper deg!

Demp og fjern plager med Botox

Tusenvis av kunder over hele verden er i dag behandlet med Botox. Det mest vanlige er å bruke Botox til å fjerne rynker, migrene eller overdreven svette. Behandlingen passer både til menn og kvinner.

Botox er i dag godkjent til bruk i kosmetisk medisin. Selve stoffet er fremstilt av botulinum-toxin type A. Ved behandling blir nerveimpulsene til små muskler blokkert. Musklene slapper dermed av og trekker seg sammen. Botox blir injisert med en tynn nål. Mange synes stikket kan minne litt om et myggstikk. Vanligvis trengs det ikke bedøvelse.

Det er viktig at rett mengde blir satt på riktig sted. En lege vil ha anatomisk kunnskap om dette. Hos SkinMed blir behandlingene gjort av en sertifisert legespesialist. Du kan derfor føle deg trygg på god behandling. Vi bruker kun anerkjente produsenter av Botox.

Lite bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er lett ømhet, hevelse, blåmerke eller hodepine. Dette går over. Mindre vanlige bivirkninger er spredning, hengende øyelokk og asymmetri. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Behandler du pannen, kan den ytterste delen av øyenbrynet heves litt. Dette er lett å ordne. En liten dose vil senke brynet tilbake.

Du kan ikke ta behandling om du er gravid, ammer, har en nevromuskulær sykdom eller pågående infeksjon med feber. Blodfortynnende medisiner kan gi mer blåmerker.

Behold resultatet med vedlikehold

Du vil se resultater innen 2-10 dager. Full effekt blir synlig innen 10 dager. Ved den første behandlingen blir det forventet at effekten varer rundt 3-5 måneder. Vi anbefaler at du tar ny behandling før den gamle har gått helt ut. Da vil effekten holde seg bedre. Gjentar du over lengre tid, holder det ofte med et par behandlinger i året. Husk at effekten kan variere litt fra person til person. Du kan gå tilbake til hverdagen rett etterpå. De første tolv timene bør du ikke gni eller massere.

Eksempel på behandling. Injeksjonen påvirker musklene som trekker overleppen oppover.

 

Bestill time