fbpx

Tannkjøttsmil

Fjerning av tannkjøttsmil med botox
Har synlig tannkjøtt når du smiler?

Ved tannkjøttsmil vises for mye tannkjøtt i overkjeven. I kosmetiske fagmiljø kalles dette . Dette skyldes at muskelen i overleppen er overaktiv. Leppen blir trukket oppover, og tannkjøttet blir synlig. For mange er tannkjøttsmil skjemmende. De unngår derfor å smile. Noen får en uvane med å skjule munnen bak hånden.

Effektiv og skånsom behandling
  injeksjon med er en veldig effektiv behandling mot tannkjøttsmil. Det kan vises til svært gode resultater med denne behandlingen. Behandlingen er rask og over på få minutter. Den har få bivirkninger og nesten ingen smerter. Du vil se synlige resultater kort tid etterpå.

Ved selve behandlingen blir legemiddel bli injisert rundt den aktive muskelen. Det er vanlig å sette to til fire stikk rundt leppe og nese. Vi bruker en svært tynn nål. Behandlingen blir ansett som skånsom. Injeksjonen gjør at overleppen slapper mer av. Resultatet er et penere og mer dekkende smil.

Hos Skjønnhetslegen tilpasser legen dosen til ditt ansikt. Effekten varer rundt tre til fem måneder. Ved vedlikehold over tid, holder det ofte å behandle et par ganger i året.  Spør oss gjerne om råd. Vi hjelper deg!

Eksempel på behandling. Injeksjonen påvirker musklene som trekker overleppen oppover.

 

Bestill time