fbpx

Filler nasolabiale

Fjerne linjer mellom nese og munn med filler
Ønsker du å fjerne rynkene rundt nesen og munnen?

Med filler nasolabiale kan du enkelt fjerne rynkene rundt munnviken. De nasolabiale rynkene er de dype linjene som løper fra hver side av nesen og ned mot munnen. Disse linjene kan tydelig sees når vi smiler. Ansiktet taper elastisitet og fett når vi blir eldre. Dette fører til at linjene blir synlige også selv om vi ikke smiler. Ansiktet kan derfor få et eldre uttrykk. For å fylle linjene er filler en rask behandling. En fordel ved filler nasolabiale er at man samtidig bevarer ansiktets evne til å danne bevegelser. Filler nasolabiale hjelper deg med å glatte ut og opprettholde et vakkert ansikt – også når du ikke smiler.

Behandling med filler

Filler består av hyaluronsyre. Stoffet finnes allerede naturlig i kroppen vår. Ved hjelp av en tynn nål injiseres filler i området der linjen synes. Der binder den til seg vann. Selve sprøyten inneholder et bedøvelsesmiddel, for minst mulig ubehag. Vi kan også smøre på en krem med bedøvelse om du ønsker det. Vi bruker filler fra Restylane og Teosyal. Begge er anerkjente produsenter innen feltet. En effekt kan sees med en gang, men det endelig resultat kommer etter 2-14 dager. Behandlingen varer normalt i 6-12 måneder etter første behandling, og gjerne lenger om du gjentar behandlingen.

Pris fra kr 2000,- 

Bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er noe rødhet, ømhet, blåmerker eller hevelse. Dette er normalt. Det vil reduseres av seg selv innen en ukes tid. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Du kan fortsette hverdagen som planlagt rett etter behandling. Enkelte velger å sette av litt tid før store sosiale sammenkomster.

Kontakt oss - vi hjelper deg

Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon for å snakke med vår behandler. For mer informasjon kan du ringe oss på tlf:93 86 58 55 eller sende en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse.