fbpx

Kinnben

Fylle kinnben med filler

Kontur av kinnben

Ønsker du et løft av kinnben med filler? Formen på kinnbenet minker når vi blir eldre. Huden mister volum og synker. På kinnbena kan strukturen forsvinne. Huden mister spenst og fukt. Behandling med filler kan bygge dette opp igjen. Fillerbehandling er raskt, enkelt og effektiv. Mange beskriver resultatet som om de ser nyvåkne ut, med en frisk og myk look.

Behandling med filler

Filler består av hyaluronsyre. Dette stoffet finnes allerede naturlig i kroppen vår. Ved behandling injiseres filler under huden med en svært tynn nål. Der binder den til seg vann. Sprøyten har bedøvelsesmiddel. Det er også mulig å smøre på en krem med bedøvelse om du ønsker. Du vil se en effekt rett etter behandling. Resultatet øker gradvis når filleren binder til seg fuktighet. Det er vanlig å gjenta behandling etter 6-12 måneder. Vi bruker produkter fra Restylane eller Teosyal. Begge er store og anerkjente leverandører.

Skjønnhetslegen søker et vakkert resultat tilpasset deg. Behandlingen utføres  av en sertifisert lege i estetisk medisin. Du kan derfor være sikker på at du får en trygg behandling av fagpersonell. Sammen med behandler vil dosen med filler bli justert deg og ditt behov.

Pris: Fra kr 2000,-

Bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er noe rødhet, ømhet, blåmerker eller hevelse. Dette er normalt. Det vil reduseres av seg selv innen en ukes tid. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Du kan fortsette hverdagen som planlagt rett etter behandling. Enkelte velger å sette av litt tid før store sosiale sammenkomster.

Kontakt oss – vi hjelper deg

Spør oss om råd. Bestill gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjonFor mer informasjon kan du også ringe oss på tlf: 93865855 eller sende mail til: info@skjonnhetslegen.no. Velkommen til Skjønnhetslegen.