fbpx

Fjerne rynker i pannen

Fjerne rynker i pannen botox eller filler

Fjerne rynker i  pannen

Pannen er en stor muskel som brukes til mange ansiktsuttrykk. Noen opplever at de får mange rynker i pannen uten at de stresser. Overtid vil man få tverrgående linjer i pannen. Det vil gjøre at mange tror du er eldre enn det du er. Enkelte sliter med tunge øyelokk, og må stadig heve pannen for å kompensere. Det bidrar til at mange sliter med spenningshodepine.

Hvorfor fjerne rynker i pannen tidlig?  

Har man rynker i pannen så blir de bare dypere med årene. Det blir dyrt å utbedre om man venter for lenge.
Vår prisliste: http://www.skjonnhetslegen.no/prisliste/

Fjerne rynker i pannen botox eller filler
Har du fått flere rynker i pannen?

Pannen er en stor muskel som brukes til mange uttrykk. Når vi blir eldre, får vi dype linjer i pannen. Huden mister volum og stramhet, og vi utvikler rynker. Mange synes disse er plagsomme. Rynkene kan få deg til å virke streng eller bekymret. Ofte er vi ikke bevisst på hvor ofte man trekker sammen rynkene i pannen. Noen sliter også med tunge øyelokk, og hever derfor pannen for å kompensere. Dette kan faktisk bidra til plagsom hodepine.

Behandling med  injeksjon

Behandling med legemiddel mot rynker kan enkelt rette opp problemet. Behandlingen er trygg, med få bivirkninger. Medisinsk injeksjon betyr at legemiddel blir injisert i pannen med tynn nål. Et vanlig spørsmål ved behandling er om man mister bevegelsen i ansiktet. Dette kommer an på hvor mye som blir satt. En god behandler vil tilpasse dosen til ditt ansikt. Det er også viktig at det blir satt på riktig sted. Hos Skjønnhetslegen ønsker vi å gi deg et naturlig utseende. Injeksjoner hos oss blir utført av en sertifisert lege innen estetisk medisin. Vi vurderer dosen tilpasset deg. Vi bruker anerkjente legemidler  i våre behandlinger.

Selve behandlingen tar ca. 15 minutter. Etter prosedyren kan man gjenoppta daglige gjøremål som vanlig. Du er alltid velkommen innom for en uforpliktende prat. Spør oss om du lurer på noe. Vi hjelper deg!

Bestill time

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 93 86 58 555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en  sertifisert lege  i estetisk medisin.

 

Du er alltid velkommen innom for en uforpliktende konsultasjon!