fbpx

Fjerne rynker i pannen

Fjerne rynker i pannen botox eller filler

Fjerne rynker i  pannen

Pannen er en stor muskel som brukes til mange ansiktsuttrykk. Noen opplever at de får mange rynker i pannen uten at de stresser. Overtid vil man få tverrgående linjer i pannen. Det vil gjøre at mange tror du er eldre enn det du er. Enkelte sliter med tunge øyelokk, og må stadig heve pannen for å kompensere. Det bidrar til at mange sliter med spenningshodepine.

Hvorfor fjerne rynker i pannen tidlig?  

Har man rynker i pannen så blir de bare dypere med årene. Det blir dyrt å utbedre om man venter for lenge.
Vår prisliste: http://www.skjonnhetslegen.no/prisliste/

Fjerne rynker i pannen botox eller filler
Har du fått flere rynker i pannen?

Pannen er en stor muskel som brukes til mange uttrykk. Når vi blir eldre, får vi dype linjer i pannen. Huden mister volum og stramhet, og vi utvikler rynker. Mange synes disse er plagsomme. Rynkene kan få deg til å virke streng eller bekymret. Ofte er vi ikke bevisst på hvor ofte man trekker sammen rynkene i pannen. Noen sliter også med tunge øyelokk, og hever derfor pannen for å kompensere. Dette kan faktisk bidra til plagsom hodepine.

Behandling med medisinsk injeksjon

Behandling med Botox kan enkelt rette opp problemet. Behandlingen er trygg, med få bivirkninger. Medisinsk injeksjon betyr at Botox blir injisert i pannen med tynn nål. Et vanlig spørsmål ved behandling er om man mister bevegelsen i ansiktet. Dette kommer an på hvor mye som blir satt. En god behandler vil tilpasse dosen til ditt ansikt. Det er også viktig at det blir satt på riktig sted. Hos Skjønnhetslegen ønsker vi å gi deg et naturlig utseende. Injeksjoner hos oss blir utført av en sertifisert lege innen estetisk medisin. Vi vurderer dosen tilpasset deg. Vi bruker Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er anerkjente store produsenter av Botox.

Selve behandlingen tar ca. 15 minutter. Etter prosedyren kan man gjenoppta daglige gjøremål som vanlig. Du er alltid velkommen innom for en uforpliktende prat. Spør oss om du lurer på noe. Vi hjelper deg!

Fjern rynker med Botox

Tusenvis av kunder over hele verden er i dag behandlet med Botox. Det mest vanlige er å bruke Botox til å fjerne rynker, migrene eller overdreven svette. Behandlingen passer både til menn og kvinner.

Botox er i dag godkjent til bruk i kosmetisk medisin. Selve stoffet er fremstilt av botulinum-toxin type A. Ved behandling blir nerveimpulsene til små muskler blokkert. Musklene slapper dermed av, og plagene blir dempet. Botox blir injisert med en tynn nål. Mange synes stikket kan minne litt om et myggstikk. Vanligvis trengs det ikke bedøvelse.

Det er viktig at rett mengde blir satt på riktig sted. En lege vil ha anatomisk kunnskap om dette. Hos Skjønnhetslegen blir behandlingene gjort av en sertifisert lege. Du kan derfor føle deg trygg på god behandling. Vi bruker kun anerkjente produsenter av Botox.

Lite bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er lett ømhet, hevelse, blåmerke eller hodepine. Dette går over. Mindre vanlige bivirkninger er spredning, hengende øyelokk og asymmetri. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Behandler du pannen, kan den ytterste delen av øyenbrynet heves litt. Dette er lett å ordne. En liten dose vil senke brynet tilbake.

Du kan ikke ta behandling om du er gravid, ammer, har en nevromuskulær sykdom eller pågående infeksjon med feber. Blodfortynnende medisiner kan gi mer blåmerker.

Behold resultatet med vedlikehold

Du vil se resultater innen 2-10 dager. Full effekt blir synlig innen 10 dager. Ved den første behandlingen blir det forventet at effekten varer rundt 3-5 måneder. Vi anbefaler at du tar ny behandling før den gamle har gått helt ut. Da vil effekten holde seg bedre. Gjentar du over lengre tid, holder det ofte med et par behandlinger i året. Husk at effekten kan variere litt fra person til person. Du kan gå tilbake til hverdagen rett etterpå. De første tolv timene bør du ikke gni eller massere.

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 93 86 58 555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en  sertifisert lege  i estetisk medisin.

Du er alltid velkommen innom for en uforpliktende konsultasjon!