fbpx

om oss

Velkommen til Skjønnhetslegen

Lurer du på noe om oss? Skjønnhetslegen er en profesjonell klinikk innen estetisk medisin. Vi tilbyr kvalitet til en lav pris.

I dag kan prisene på markedet variere mye. Vi fokuserer på det viktigste: riktig behandling utført av helsepersonell med høy fagkunnskap. Hos oss vil du møte ansatte med solid kompetanse. En sertifisert lege i estetisk medisin arbeider direkte i våre lokaler. Skjønnhetslegen har som mål at folk flest skal ha råd til behandlinger. Vi ønsker å gi deg en positiv opplevelse, både i form av kvalitet og pris.

Skjønnhetslegen logo

På vår klinikk har vi lang erfaring. Å møte kundens behov på best mulig måte er alltid i fokus. Alle våre behandlinger søker å gi et naturlig resultat.

Skjønnhetslegen klinikk tilbyr et bredt utvalg med behandlinger. Enten du sliter med migrene eller ønsker en kosmetisk justering, er tilpasset behandling ett av våre fokusområder. Ta kontakt! Vi gjør deg til den beste versjonen av deg selv.

Bestill gjerne en gratis konsultasjon. Vi hjelper deg.

Dr. Mohammed Usman Akram er utdannet lege fra Universitetet i Oslo. Dr. Usman er sertifisert kosmetisk lege.

Med nøye fagkompetanse skal kundene få god behandling. Dr. Usman har lang erfaring med både kosmetisk og medisinsk arbeid. For å tilegne seg ny kunnskap og forskning drar han jevnlig på kurs i inn- og utland. Slik kan Dr. M. Usman Akram gi kundene den beste behandlingen på markedet.

Dr. Usman ønsker naturlige resultater og fornøyde kunder. Spør ham gjerne om råd. I tillegg til sitt arbeid hos Skjønnhetslegen, jobber han som lege på sykehus og legevakt.

Laser terapeut

Toseef er vår terapeut som har erfaring innen laserbehandlinger. Hun  lang erfaring innen laser.

Hun sørger for å gi deg en trygg og riktig behandling. Som ansatt ved Skjønnhetslegen  vil hun lytte til dine behov og ta godt vare på deg som kunde.

om oss

Ønsker du mer informasjon om behandlinger, er du velkommen til å ringe oss på tlf: 93 86 58 55  eller sende oss en mail: info@skjonnhetslegen.no