fbpx

Svettebehandling

Svette Behandling med botox
Sliter du med overdreven svette?

Blir du ofte gjennomvåt av svette? Plagene kan oppleves som svært sjenerende. Svetteproblemer gjør at mange må skifte klær og dusje unormalt ofte. Ofte fører plagene til stress, uro og bekymringer. Mange blir hemmet i hverdagslivet og unngår sosiale situasjoner. Noe så enkelt som å håndhilse på andre blir vanskelig, eller å for eksempel skulle snakke foran mange mennesker på jobben.

Overdreven svette skyldes som regel enten overgangsalder eller sykdom (hyperhidrose). Hyperhidrose kan gå i arv. Da har kroppen en økt svetteproduksjon utover det normale. Har du plager i minst 3-6 måneder uten en åpenbar årsak, kan dette også bli betegnet som sterk svette.

Legemiddel mot svetteproblemer

Svettebehandling er enkelt. injeksjon med legemiddel er kjent for å være en god metode. Det er anslått at opptil 90% av pasientene blir bedre av dette. Under selve behandlingen blir nerveimpulsene blokkert med  X. Det er disse som gir kjertlene signaler om å lage svette.  injiseres med svært tynn nål med ca. 1 cm avstand i mellom. Det er få bivirkninger og lite smerter. Du kan få bedøvelse om du ønsker. Etter behandling kan jod-metoden se hvilke områder som fortsatt har aktive svettekjertler.

Effekten ved svettebehandling er kjent for å vare lenger enn ved andre legemiddel-behandlinger. Etter et par dager vil du merke effekten. Full effekt kommer innen 14 dager. De første gangene er det lurt å gjenta behandlingen etter 3-5 måneder. Effekten kan da vare opp til ett år. En sertifisert lege hos Skjønnhetslegen utfører injeksjonene. Du kan derfor være sikker på å få god svettebehandling hos oss. Vi bruker  anerkjente og trygge leverandører av legemiddel.

Søk støtte på blå resept

Visste du at du kan få dekket en del av utgiftene ved behandling? Via en lege kan du søke om individuell stønad på blå resept fra HELFO. Har du langvarige plager som krever behandling, er du kvalifisert til å søke. Ta kontakt med oss eller din fastlege. Vi hjelper deg med søknaden.

Spør oss gjerne om råd eller bestill en gratis konsultasjon. Ring oss på tlf: 93 86 58 55  eller send en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Bestill time