fbpx

Større lepper

Lepper forstørrelse med filler
Ønsker du deg større lepper med spenst og fukt?

Har leppene dine mistet glød? Når vi blir eldre, blir leppene smalere. I likhet med at huden vår mister elastisitet, mister også leppene definisjon og volum. Noen sliter også med tørre og sår lepper. Filler er en effektiv måte å behandle dette på. På en naturlig måte kan filler gi deg større lepper. Du kan både definere kontur, opprette fukt eller øke volum. Sammen med en sertifisert lege vil behandlingen bli tilpasset deg og ditt behov.

Behandling med filler

Under behandling vil du få injisert filler med en svært tynn nål. Selve sprøyten inneholder et bedøvelsesmiddel, slik at du opplever minst mulig ubehag. Ved behov kan vi også smøre på en krem med bedøvelse. Du vil se resultatet raskt etter behandlingen. Hos Skjønnhetslegen utføres injiseringen av en sertifisert legespesialist i estetisk medisin. Du kan derfor være trygg på at du får god behandling av en med høy kompetanse. Vi bruker produkter fra Restylane eller Teosyal. Begge er store og anerkjente leverandører.

Skjønnhetslegen etterstreber et vakkert resultat tilpasset ditt ansikt. Mange lurer likevel på om andre vil se at man har tatt filler. Svaret er at det avhenger av mengden som blir dosert. Injeksjon med 0,5 – 1 ml gir som regel et naturlig resultat med myke lepper. Vi har lang erfaring og vil hjelpe deg med et resultat som passer.

Bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er noe rødhet, ømhet, blåmerker eller hevelse. Dette er normalt. Det vil reduseres av seg selv innen en ukes tid. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Du kan fortsette hverdagen som planlagt rett etter behandling. Enkelte velger å sette av litt tid før store sosiale sammenkomster. Da får leppene tid til å hvile og hele ferdig.

Kontakt oss – vi hjelper deg

Spørsmål? Spør oss om råd. Bestill gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjon. For mer informasjon kan du  ringe på tlf: 93 86 58 55  eller sende en mail til: info@skjonnhetslegen.no. Velkommen til Skjonnhetslegen, din trygghet på kompetanse.