Personvern erklæring for Skjønnhetslegen.no

HVILKE OPPLYSNINGER REGISTRERES OM DEG?

  • Når du melder deg på nyhetsbrev hos Skjønnhetslegen så registreres det e-postadresse.
  • Når du bestiller time hos Skjønnhetslegen så registreres det navn, epost og telefon nummer og evt. kommentarer og tjenester som blir bestilt.
  • Personopplysningene samles inn direkte fra deg ved at du registrerer dine personopplysninger i en av Skjønnhetslegen.no sine kommunikasjonskanaler.
  • Vi fører medisinsk journal av våre kunder etter helsepersonell loven.

SÆRLIG OM BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Når du er inne på Skjønnhetslegen’s nettsider, lagres informasjonskapsler (cookies) og annen data som senere kan leses av oss. Bruken av nettsiden til Skjønnhetslegen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson.

Informasjonskapsler er små filer som er lastet ned til datamaskinen, for å gi en bedre brukeropplevelse. Informasjonskapslene brukes til å generere statistikk, og kan brukes i forbindelse med markedsføring av tilbud. Informasjonskapslene registrerer bruken av nettsidene til Skjønnhetslegen og gir blant annet grunnlag for forbedring av disse.

I enkelte tilfeller registreres IP-adressen, hvilke sider du besøker, når du besøker dem, omtrentlig lokasjon, teknisk informasjon om din nettleser og operativsystem og hvilken nettside du kom fra.

På nettsiden vår bruker vi følgende informasjonskapsler:
Google Analytics – Analyse av Skjønnhetslegen.no
Facebook Pixels – Markesdføring og analyse av Skjønnhetslegen.no
Bookly – Bestilling av timer på Skjønnhetslegen.no

Informasjonskapsler kan deaktiveres. Deaktiveres informasjonskapslene kan dette imidlertid svekke funksjonaliteten til nettsiden. Hvis du likevel ønsker at informasjonskapslene deaktiveres, kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren. For mer informasjon, se dokumentasjonen for den aktuelle nettleseren.

LAGRING AV PERSONOPPLYSNINGENE

Personopplysningene lagres elektronisk i datasystemene til Skjønnhetslegen.no, og forblir lagret og behandlet så lenge det foreligger gyldig samtykke eller annet gyldig behandlingsgrunnlag.

DINE RETTIGHETER

Personer med registrerte personopplysninger lagret hos Skjønnhetslegen.no har følgende rettigheter:

  • Be om tilgang til opplysninger som er lagret om dem
  • Be om retting av opplysninger som er uriktige
  • Be om sletting av opplysninger
  • Be om begrensning av behandling
  • Protestere mot at opplysninger blir behandlet
  • Be om utlevering av opplysninger til seg selv eller til tredjepart
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker til behandling
  • Klage til Datatilsynet i Norge på behandling av personopplysninger

Kontaktinformasjon
For ytterligere informasjon om personvern og dine rettigheter i forbindelse med lagring av personopplysninger, eller om du ønsker innsyn, å reservere deg eller be om retting eller sletting, ta kontakt med oss på epost: info@skjonnhetslegen.no