fbpx

Filler Panne

Fjerne rynker i pannen botox eller filler
Har du fått flere rynker i pannen?

Rynker i pannen oppstår når vi blir eldre. Pannen er med på de fleste ansiktsuttrykkene vi lager. Huden mister etterhvert volum og spenst, og linjene blir mer synlige selv om muskelen slapper av. Ofte kan disse sees som tverrgående linjer som løper fra den ene siden av pannen til den andre. Filler kan enkelt dempe eller fjerne rynkene. Behandlingen er rask og effektiv. Hos Skjønnhetslegen tilstreber vi et vakkert resultat tilpasset ditt ansikt.

Fjern rynker med filler

Filler består av hyaluronsyre. Dette stoffet finnes allerede naturlig i kroppen vår. Ved behandling injiseres filler under huden med en svært tynn nål. Sprøyten har bedøvelsesmiddel. Det er også mulig å smøre på en krem med bedøvelse om du ønsker. Du vil se en effekt rett etter behandling. Resultatet kommer når filleren binder til seg fuktighet og øker volumet. Det er vanlig å gjenta behandling etter 6-12 måneder. Vi bruker produkter fra Restylane eller Teosyal. Begge er store og anerkjente leverandører.

Det er som regel lite filler som skal til for å oppnå et godt resultat. Ved noen tilfeller vil det være nødvendig med en kombinasjon av filler og legemiddel. Dette er for å oppnå en optimal effekt. Filler tilfører volum og fyller ut rynkene. legemiddel X hindrer dannelsen av nye rynker ved å få muskelen til å slappe av. Legen vil sammen med deg vurdere behandlingen etter behov og ønske. Behandlingen hos oss blir utført av en sertifisert lege i estetisk medisin. Du kan derfor være sikker på at du får en trygg behandling av fagpersonell.

Bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er noe rødhet, ømhet, blåmerker eller hevelse. Dette er normalt. Det vil reduseres av seg selv innen en ukes tid. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Du kan fortsette hverdagen som planlagt rett etter behandling. Enkelte velger å sette av litt tid før store sosiale sammenkomster.

Kontakt oss - vi hjelper deg

Spørsmål? Spør oss om råd. Bestill gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjon. For mer informasjon kan du ringe på tlf: 93 86 58 55 eller sende mail til: info@skjonnhetslegen.no. Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse.