fbpx

Rynkebehandling og Filler

Rynkebehandling
Det er mange som ønsker å fjerne rynker fordi de ser eldre med rynker. Mange i skjønnhetsbransjen vil gi 100 ulike behandlingsalternativer som de mener er gode. Blant annet laser,rynkereduserende behandlinger og peeling som er mest solgte behandlinger i Norge.
Mange andre behandlinger kan være like gode men enkelte har ingen vitenskapelig dokumentasjon.

Rynkebehandlinger:
Filler brukes idag for å fylle rynker og slik at naturlige linjer dannes. Noen vil si at Filler gir soft facelift uten å ty til kirurgi. Etter hver som årene går vil man merke volum tap i ansiktet. Filler kan gjenopprette formen i områder som kinn og hake. Behandlingen kan kombineres med toksin slik at man får beste resultatet.

Rynker rundt pannen, øyne kan bidra til at du ser eldre og sint ut. Botox er et legemiddel som bruker for å slappe av muskler, hyppig brukt på sykehus. Effekten varer i snitt 3–5 måneder”

Co2 Fraksjonert laser lager hundre bittesmå hull i huden som bidrar til å stimulere huden til å produsere ny hud. Dermed vil gammel hudlag avstøtes og ny fresh ut observeres.

Ofte stilte spørsmål om behandling med Botox

Hva er Botox og hvordan virker det?
Botox er et registrert legemiddel som inneholder botulinum-toxin Type A. Dette toxinet kommer fra Clostridium botulinum-bakterien. Svært små mengder botulinum-toxin (“Botox”) sprøytes inn for å lamme små muskler som forårsaker rynker. Stoffet blokkerer nerveimpulsene til musklene. På denne måten blir den overliggende huden glattet ut. Det kan først merkes etter noen dager, men det kan ta opptil 7-12 dager for maksimal effekt.

Er det noen som ikke bør få botox?
Botox-injeksjoner bør ikke gis gravide eller ammende, eller til pasienter med nevromuskulære sykdommer.

Uønskede bivirkninger er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen.

Dersom man behandler pannen, vil den ytterste delen av øyenbrynene kunne heves noe. Dette er imidlertid lett å korrigere og det anbefales at kunden kommer inn til kontroll og får satt en liten dose i muskel som senker øyebryn tilbake til normal posisjon
Euismod venenatis odio, augue ante. Nam est nec vestibulum accumsan dolor magna

Første gang man behandler et område er forventet effekt ca. 3-4 mnd.

Vi anbefaler at man kommer inn for ny behandling før effekten er gått helt ut. Det vil da bli satt botulinumtoksin i et område som har svakere muskulatur. Effekten kan da hos enkelte vare lengre enn den gjorde ved første gangs behandling.

Ved langvarig bruk av botulinumtoksin opplever derfor mange at det er tilstrekkelig å vedlikeholde med 2-3 behandlinger pr år.

Ved behandling av svette med botulinumtoksin varer effekten ca. 6-10 mnd