fbpx

Permanent hårfjerning med IPL og diodelaser

 

Uønsket hårvekst kan være sjenerende, selv på godt gjemte steder på kroppen. Mange vil si seg enige i at problemene med sterk hårvekst er undervurderte. Ikke bare utseendemessig, men også praktisk i hverdagen med hyppig barbering og voksing.

Er du lei av å bruke masse tid og energi på barbering hver eneste dag?

Da anbefaler Skjønnhetslegen deg å se nærmere på permanent hårfjerning med IPL og diodelaser. Behandlingen anerkjennes for sin effektivitet, men også for sin skånsomhet overfor huden.

Hos Skjønnhetslegen kommer du til en klinikk som har høy faglig stolthet i vårt arbeid. Vi holder oss godt oppdaterte innenfor våre fagfelt, nettopp for å kunne tilby de beste behandlingene overfor våre pasienter.

Vi er det naturlige valget for deg som stiller krav til resultatet og som ønsker en trygg og informativ skjønnhetsklinikk. Hos oss vil du bli møtt av et team med lang erfaring og høy kompetanse på permanent hårfjerning med IPL og diodelaser.

Hvem passer IPL og diodelaser for?

IPL og diodelaser passer for folk flest, men du kan ikke ha en hudinfeksjon i det planlagte området. Samtidig kan du ikke bruke medisiner som gir ømfintlighet for lys. Ellers behandler vi ikke gravide, epileptikere eller hvitt, grått og rødt hår da behandlingene ikke er like effektive overfor hår med lite pigmenter.

Det er viktig at du unngår sollys og solbruningskrem 4 uker i forkant av hårfjerning med IPL og diodelaser.

Hvor mange behandlinger kreves?

Som oftest vil det være behov for 5-8 behandlinger, samt vedlikeholdsbehandlinger, da hormonelle forandringer i kroppen kan påvirke inaktive hårsekker. Vi anbefaler et intervall mellom behandlingene som varier fra 8-12 uker.

Ta kontakt i dag dersom du ønsker å bli kvitt uønsket hårvekst!

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår klinikk i Oslo.