fbpx

Permanent hårfjerning for ansikt

 

Ikke overraskende oppleves uønsket hårvekst i ansiktet som svært sjenerende i hverdagen, da ansiktet trossalt er svært synlig og sentralt i kommunikasjon med andre mennesker. Teknologien har de siste årene forandret mange aspekter i verden – hårfjerning er intet unntak.

Permanent hårfjerning har de seneste årene gjort store fremskritt. Som profesjonell hudpleieklinikk har vi fulgt utviklingen fra tidlig start. I dag benytter vi oss av Alexandrite laser. Laseren anerkjennes for sin effektivitet, men også for sin skånsomhet.

Slik fungerer laserbehandlingen

I praksis er prosessen enkel, men svært effektiv. Energien fra laseren ødelegger hårroten ved å varme opp pigmentene i hud og hårsekk. Desto sterkere kontrast mellom hudtone og hårfarge, desto bedre resultat

Kjekt å vite før laserbehandlingen

  • Unngå sol i minst en måned før behandling
  • Ikke bruk hårfjerning som tar roten den siste måneden før behandling (f.eks. voksing og napping)
  • Unngå bruk av kremer de siste dagene før behandling, da disse inneholder fruktsyrer
  • Barber området samme dag som behandlingen skal utføres
  • Hold deg unna medikamentene; Tetracycliner (antibiotika) og acne medisiner i forkant av behandlingen

Er permanent hårfjerning i ansiktet smertefullt?

På grunn av Alexandrite sitt innebygde kjølesystem vil du ikke merke de små stikkene man gjerne forbinder med laserbehandling. Det kan allikevel føles ubehagelig, men på individuell basis. Du kan benytte deg av bedøvelse dersom du ønsker det.

Hvor mange behandlinger har jeg behov for?

Antall laserbehandlinger varierer etter hvilke type hår og hud du har. I de fleste tilfeller er det behov for 4-10 behandlinger, med 4-8 ukers mellomrom mellom hver behandling.

Du kan trygt ta kontakt med oss i Skjønnhetslegen for mer informasjon om hvordan vi kan bistå med permanent hårfjerning i ansiktet!