fbpx

Laserbehandling akne

 

De fleste av oss opplever akne (kviser) i løpet av vår levetid. Som oftest er dette en normal hudsykdom som er mest vanlig i tenårene. Allikevel er det mange tilfeller hvor problemene rundt akne er mer plagsomme.

Akne kan være svært sjenerende for den som er sterkt plaget. I alvorlige tilfeller er det anbefalt å benytte laserbehandling for å få bukt med akne-problemene. Vi har god erfaring med akne i ansiktet, på brystpartiet, på ryggen, på rumpa, på armer og på lår.

Hos oss i Skjønnhetslegen benytter vi oss av skånsomme behandlinger med god effekt. For oss har alltid kvalitet og god kundeservice i kombinasjon med gode resultater vært klinikkens viktigste målsetninger i vårt daglige arbeid.

Hvordan fungerer behandlingen?

I korte trekk kan vi si at vår laser fordamper skånsomt aknearr i overflaten av huden slik at ny og frisk underliggende hud kommer frem.

Hvor mange behandlinger kreves?

Antallet behandlinger som kreves er individuelt da det er flere elementer som avgjør behandlingsplanen. Som oftest utføres det ca. 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

Vi fokuserer på det viktigste: riktig behandling utført av helsepersonell med høy fagkunnskap. Hos oss vil du møte ansatte med solid kompetanse.

Vi ønsker deg velkommen til å besøke vår klinikk i Oslo for mer informasjon om våre akne-behandlinger!