fbpx

Fotona 4D Facelift – uten kirurgi

 

Hos Skjønnhetslegen tilbyr vi facelift med Fotona 4D laser. Med denne behandlingen får du fire behandlinger i én, helt uten kirurgi. Fotona 4D er velprøvd og godt dokumentert behandling for pasienter som ønsker å stramme opp slapp hud i ansiktet.

Fotona 4D facelift passer for deg som har

  • Slapp hud
  • Rynker
  • Linjer
  • Ujevn hudtone
  • Volumtap i ansiktet

Hvordan foregår Fotona 4D facelift?

Behandlingen kjennetegnes ved at behandlingen foregår i fire forskjellige steg, i kombinasjon av to forskjellige lasere med forskjellige funksjoner.

Erfaringsmessig varer behandlingen 60-80 minutter.

Steg 1: SMOOTH®

Behandlingen starter med at vi gjenoppretter volum i slappe og hengende områder, som gir et umiddelbart løft. Ved å behandle fra munnhulen er det mulig å gi volum til de nasolable foldene.

Steg 2: FRAC3®

I steg 2 tar vi i bruk en fraksjonert laser som går dypere i huden for å stimulere til økt kollagenproduksjon. For deg som pasient betyr dette en hud med bedre struktur og hudtone.

Steg 3: PIANO®

Dette steget er for å stimulere kollagenet i overflaten av huden, redusere pigmentering, arr, rynker og for å gi bedre tone og tekstur.

Steg 4: SUPERFICIAL™

Fotona 4D facelift avsluttes med en overfladisk laserpeeling/mikropeel for ujevnheter, små linjer og porer.

Er behandlingen smertefull?

Det er ingen smerter i forbindelse Fotona 4D behandlingen. Allikevel kan huden føles varm (helt ufarlig) og noe rødhet i 1-2 dager på behandlet området.

Hvor mange behandlinger kreves med Fotona 4D?

Antall behandlinger er individuelt, men erfaringsmessig anbefales det 3-4 behandlinger. For å opprettholde resultatet anbefaler vi at du tar 1-2 behandlinger i året.

Ønsker du mer informasjon om behandlinger, er du velkommen til å ringe oss på telefon: 93 86 58 55  eller sende oss en mail: info@skjonnhetslegen.no