fbpx

Filler Marionettlinjer

 marionettelinjer

Har du fått marinettliner? Med alderen minker volum og fett i ansiktet. Munnvikene blir dratt nedover. Det kan danne en surmunn. Typisk kommer dette av at musklene er overaktive. Noen har også trekk som gjør dem ekstra utsatt. Marionettelinjer er den lange rynken rundt munn og hake. Sammen med surmunn danner de inntrykket av at du ser sur ut. Med hjelp av enkel behandling med filler kan munnvikene bli trukket oppover igjen.

Kombiner filler og rynkereduserende behandling

Det beste resultatet får du ofte med en kombinasjon av filler og rynkereduserende behandling. Filler skaper volum og jevner ut rynkene. Rynkereduserende behandling hindrer at rynkene blir dannet. Sammen gir de et optimalt resultat. Ved vår klinikk tilbyr vi fillere fra Restylane og Teosyal. Alle er anerkjente leverandører på markedet. Legen vil justere dosen til deg og ditt behov. Behandlingen hos oss blir utført av en sertifisert lege. Du kan derfor være sikker på at du får en trygg behandling. Vi har lang erfaring og høy faglig kunnskap.

Behandling

Under behandling blir filler og rynkereduserende behandling injisert under huden med en svært tynn nål. Selve sprøyten inneholder bedøvelse. Om du ønsker, kan vi også smøre på en bedøvelseskrem. Du vil se en effekt rett etter behandling. Det kan ta inntil 14 dager før full effekt. Det er vanlig å gjenta behandling etter 6-12 måneder.

Bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er noe rødhet, ømhet, blåmerker eller hevelse. Dette er normalt og vil gå over innen en uke. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent. Du kan fortsette hverdagen som vanlig rett etterpå. Enkelte velger å sette av litt tid før store sosiale sammenkomster.

Kontakt oss - vi hjelper deg

Bestill gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjon. For mer informasjon kan du også ringe på tlf: 93 86 58 55 eller sende mail til: info@skjonnhetslegen.no Velkommen til Skjonnhetslegen .

Fylle surmunn med filler