fbpx

Effektivt mot svette under armene. elementor

Er du plaget med overdreven svette under armene?
Synes du det er sjenerende i hverdagen?

Fortvil ikke!

Ved hjelp av botox kan du bli kvitt svette under armene i løpet av noen dager, helt smertefritt, og uten bivirkninger. Så mange som 90% av pasienter med svetteproblemer opplever god effekt med botox.

Botox sørger for å blokkere nerveimpulsene som gir kjertlene signaler om å produsere svette. Det er ikke tilfeldig at botox er den mest foretrukne metoden for å sette stopper for et hvert svetteproblem.

Hos Skjønnhetslegen vil du bli møtt av et erfarent team som er opptatt av kvalitet og gode resultater for våre pasienter. Vi gjør grundige undersøkelser i forkant, og du vil alltid få god informasjon i forkant, underveis og i etterkant av behandlingen. Vi bruker Vistabel og Azzalure. Begge er anerkjente og trygge leverandører av Botox.

Når ser man effekten av botox?

Erfaringsmessig vil du merke effekten av botox etter bare et par dager. Full effekt vil merkes innen 14 dager.

Er behandlingen smertefull?

Behandlinger med botox er så godt som smertefrie, men du kan alltids benytte deg av bedøvelse dersom du synes det er ubehagelig. Du behøver ingen sykmelding i forbindelse med behandlingen.

Hvor lenge varer effekten?

Effekten vil være individuell, men erfaringsmessig vil effekten vare opp mot 1 år. Dersom du er ny innen botox anbefaler vi å gjenta behandlingen etter 3-5 måneder. Alt ettersom hvor plaget du er med svette under armene.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss i Skjønnhetslegen dersom du ønsker mer informasjon om vår botox-behandling mot svette under armene