fbpx

sprengte blodkar

Sprengte blodkar 

Sprengte blodkar kan skyldes arv, påkjenning fra vær eller sykdom. I ansiktet er blodkar ofte forbundet med mye soling. Noen har også hudsykdommen rosacea. Det er en vanlig kronisk betennelse som utvider blodkarene. Den fører til rød og irritert hud. Blodkarene samler seg gjerne i et synlig nett på overflaten. De er synlige som lilla, røde eller blå linjer. Mange oppsøker lege av kosmetiske årsaker.

Behandling

Behandling med laser er en effektiv og skånsom metode for fjerning av sprengte blodkar. Laseren vi bruker er en av de beste på markedet. Mange ganger er det tydelig bedring etter første gang man behandler. Andre må kanskje ha to til fire behandlinger.

Du vil få grundig informasjon ved første besøk. Første konsultasjon er gratis og uforpliktende. Da kan du også få et anslag på pris. Det er vanlig at prisen varierer litt på denne type behandling. Det blir bestemt av størrelsen på området og antall behandlinger.
Bivirkning

De første dagene etterpå kan huden bli litt rød og hoven. Noen opplever lett svie. Dette er ikke farlig, og vil gå over. Uønskede bivirkninger er veldig sjeldent.

Det er viktig å beskytte huden etterpå, spesielt den første måneden. Det øker muligheten for et varig og godt resultat. Unngå sol og bruk solkrem med høy faktor. Beskytt huden mot kulde. Du bør heller ikke bade i klorvann eller trene fysisk hardt.

Spør oss om råd
Vi vet at det er viktig med trygghet. Skjønnhetslegen fokuserer på god kunnskap. Behandlingene utføres av en lege innen estetisk medisin. For mer informasjon er du velkommen til å ringe oss på tlf: 93 86 58 55 eller sende en mail: info@skjonnhetslegen.no.