fbpx

Fjerning av pigmentflekker

Har du fått pigmenflekker?

Ønsker du å fjerne pigmentflekker på kropp eller ansikt? Pigmentflekker er mørke avgrensede områder på huden. De finnes ofte i ansikt eller på hals, bryst og hender. Pigmenflekkene kan oppstå ved solskade, graviditet eller ved bruk av prevensjon. Økt alder øker ofte sjansen for å få pigmentflekker. Har du mørk hud er du også mer utsatt.

Hos Skjønnhetslegen fjerner vi pigmentflekker med laser, kjemisk peel og medisinsk hudpleie. Pigmentflekker kan ha ulik oppbygning og årsak. Derfor kan type behandling variere. Vi lager et program tilpasset deg og din hudtype.

Behandling med laser

Behandling med laser fungerer godt på enkelte flekker og har få bivirkninger. Under selve laserbehandlingen vil man oppleve en mild smerte, som små stikk som brenner litt. Dette går fort over etterpå. Det er få som trenger bedøvelse, men du kan få det om du ønsker. Neste dag kan du gå tilbake på jobb som vanlig. Vår Alexandrite laser blir ansett for å være en av de beste på markedet i dag. Laseren er skånsom, effektiv og bruker det beste av ny teknologi.

Ved behandling med kjemisk peel, fjernes eller reduseres en del av pigmenteringen ved å fjerne gamle hudceller. Ny dannelse av hud gjør at merkene blir borte. Etter behandlingen vil man oppleve at området blir mørkere. Innen to uker vil det støtes vekk fra huden.

Før og etter behandling

Det er viktig å bruke solfaktor femti under behandling. Du bør unngå sol måneden før behandlingen. Du bør også være forsiktig med soling de neste fire ukene. Våre dyktige behandlere vil gi deg råd om riktige hudprodukter.

Vi vet at det er viktig at hver enkelt opplever trygge og gode behandlinger. Behandlingene utføres av en legespesialist innenfor estetisk medisin. For mer informasjon om behandlingen er du velkommen til å ringe oss på tlf: 93865855  eller sende en mail til: info@skjonnhetslegen.no.