fbpx

Ansiktsløft

Ønsker du deg et løft i ansiktet? 

Rynker og løs hud øker når vi blir eldre. Et hektisk hverdagsliv med mye stress kan i tillegg sette sitt preg på ansiktet. Dette kan gjøre at man virker eldre enn sin faktiske biologiske alder. Mange ønsker derfor å ta tilbake hudens stramme glatthet. Du trenger ikke å legge deg under kniven for å oppnå forandring. Med laser kan et ansiktsløft forynge huden din. Laseren strammer opp og demper aldringsprosessen.

Behandling

Ansiktsløft med laser gjør en innvendig oppstramming av bindevevet. Det sørger for et mer varig resultat. Behandlingen er enkel og effektiv. Du slipper avansert kirurgi, og kan tilpasse behandlingen etter dine ønsker. De fleste trenger kun én behandling i første omgang. Er du eldre, kan det være aktuelt med flere behandlinger for optimalt resultat. Det anbefales å bruke medisinske kremer som hjelper behandlingen. Disse kan også forebygge nytt tap av volum og forlenge resultatet. Din behandlinger vil gi deg god informasjon.

Vår Alexandrite laser blir ansett for å være en av de beste på markedet i dag. Laseren er skånsom, effektiv og bruker det beste av ny teknologi. Hos Skjønnhetslegen er du også sikret trygg behandling av lege og sykepleier. Vår behandler er erfaren og har god kjennskap til ansiktets anatomi. Vi sørger for et naturlig resultat som passer deg og ditt ansikt.

Bivirkninger

Selve behandlingen er rask med lavt smertenivå. Huden vil etterpå oppleves som litt hoven og oppsvulmet med lett rødhet. Du kan gå tilbake til en vanlig hverdag etter behandlingen. Mange ønsker likevel å “hvile” huden litt den første tiden.

Er du gravid, ammer eller har hatt lammelser i ansiktet kan du ikke behandles. Det samme gjelder om du har herpes eller helvetesild. Huden din må være frisk og uten sår.

Kontakt oss, vi hjelper deg

Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon for å snakke med vår behandler. For mer informasjon kan du ringe oss på tlf: 93 86 58 55 eller sende en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjonnhetslegen!