fbpx

kosmetisk behandling filler teosyal

Teosyal filler
Det er en hyaluronsyre filler som produseres av Teoxane opprettet i 2003. Varemerket finnes i mer enn 100 land.
TEOSYAL er kåret til årets INJECTABLE i medisinske tidsskrifter mange år på rad. Sikkerhet, effekt og holdbarhet, er verdsatt av leger og pasienter verden over. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 20.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.

Teosyal Filler innhold
Huden vår inneholder hyaluronsyre som binder seg til andre stoffer som gir volum og minker risiko for rynker. Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart.TEOSYAL er 100% ren hyaluronsyre og inneholder ingen giftstoffer. Blir produsert av av ikke animalske produkter.

De vanligste områdene som behandles er:

Linjene fra nese til munnviker (nasolabiale furer)
Mellom øyenbrynene (glabellalinjen)
Lepper (ekstra volum og forming)
Kinn og hake (forming og konturering)
Hender, utringning, ansikt, hals (hudforyngelse)

Teosyal behandling
TEOSYAL injiseres i huden i små mengder ved hjelp av en tynn nål. Gelen skaper naturlig volum som glatter ut linjer og rynker, forbedrer ansiktsformen og gir fyldigere lepper. Behandlingen er rask, vanligvis ca. 15-30 minutter. Behandling med TEOSYAL påvirker ikke ansiktsuttrykket, og resultatet er synlig med en gang.

Bedøvelse:
Det er veldig individuelt hvordan man opplever smerte og derav trenger bedøvelse. Teosyal har bedøvelse i sine sprøyter.
Klinikken gir lokalbedøvende krem som påføres før behandling.

Vi opplever alle smerte forskjellig, og det er individuelt hvorvidt bedøvelse brukes eller ikke. TEOSYAL har innebygget bedøvelse. Det kan også brukes lokalbedøvende krem som påføres før behandlingen.
Etter behandlingen av teosyal
De vanligste bivirkningene er lett røde, hevelse, kløe, blåmerker, og litt ømhet. Slike reaksjoner er som oftest milde til moderate, og forsvinner vanligvis kort tid etter injeksjonen. Reaksjonene går som regel over av seg selv 1–2 dager etter injeksjonen.

Leave a comment