fbpx

Hudpleie

Frisk og sunn hud med hudpleie

Tar du godt vare på huden? Hudpleie gir riktig pleie i en aktiv hverdag. Ansiktet vårt er utsatt for dårlig luft, sol, sminke, urenheter og livsstil. Selv om du renser huden hjemme, vil det over tid samle seg skitt i porene. Det kan gi uren eller irritert hud.

Ansiktsbehandling

Det er viktig å kjenne sin egen hud. En analyse hos oss kartlegger din tilstand. En behandler har et trent blikk. Sammen med god kunnskap vil de kunne se hva du trenger. Mange tror de har en viss type hud. De blir overrasket når de går til behandling.

En ansiktsmaske vil roe ned huden etter rens. Den har en reparerende effekt. Et avsluttende produkt forsegler behandlingen. Vi anbefaler også behandling med massasje. Massasjen løser opp spenninger som setter seg i musklene. Ofte er vi ikke klar over at vi har disse.

Etter en time hos oss vil du få ren og myk hud. Da er det lettere å pleie huden fremover. Den viktigste behandlingen er riktig pleie over tid. Har du spesielle ønsker, vil vi hjelpe deg så godt vi kan. Ta kontakt og spør oss om råd.

60 min
Ansiktsbehandling
75 min
Ansiktsbehandling m/massasje

Inkluderer ren og hudanalyse. Etterpå får du peeling, damp og utklemming. Avsluttes med en deilig maske og mykgjørende produkt. Til slutt får du produktveiledning og anbefaling av videre behandling.

75 min
Ansiktsbehandling med spesialmaske

Ansiktsbehandling med massasje og en aktiv spesialmaske. Behandleren tilpasser din hud.

Inkluderer rens, hudanalyse, peeling, damp og utklemming. Massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med deilig maske og produkt. Du vil få veiledning og anbefaling av videre.

75 min
Ansiktsbehandling med fruktsyre

Inkluderer rens og hudanalyse. Deretter får du pensling med fruktsyre og utklemming. Massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med deilig maske og mykgjørende produkt. Du vil få veiledning av produkter.