fbpx

Fotona 4D

FOTONA HUDOPPSTRAMMING

HVORDAN UTFØRES BEHANLINGEN?

Hvordan foregår behandlingen.
Navnet på behandlingen – Fotona 4D kommer av at behandlingen foregår i 4 forskjellige steg og kombinerer bruk av 2 forskjellige laser med 4 forskjellige lasermodaliteter. Alle 4 stegene utføres rett etter hverandre og tar totalt 60-80 minutter

Steg 1: SMOOTH®, foregår ved at vi stimulerer huden fra innsiden av munnen med laser. Dette steget gjenoppretter volum i slappe/ hengende områder og gir et umiddelbart løft. Ved å behandle fra munnhulen er det mulig å gi volum til de nasolable foldene (linjene fra nese ned til munn), helt uten noen form for hudfiller (injeksjoner).

Steg 2 FRAC3® (Hudfornyelse) bruker en fraksjonert laser som går noe dypere i huden for å stimulere til økt kollagenproduksjon, noe som gir huden bedre struktur og hudtone.

Steg 3: PIANO® (Hudoppstramming) Dette steget er for å stimulere kollagenet i overflaten av huden, redusere pigmentering, arr, rynker og for å gi bedre tone og tekstur.

Steg 4; SUPERFICIAL™ (Light Peel) det avsluttes med en overfladisk laserpeeling/mikropeel for ujevnheter, små linjer og porer. Denne kan justeres til å gå dypere for de som ønsker en mer medium til dyp laserpeeling. Dette vil da gi noe mer nedetid.

Etter behandling vil huden føles noe varm og stram, men gir ingen særlig nedetid. Skreddersydd behandling der en ønsker en dypere peeling i step 4, må du regne med  litt lenge nedetid.

Vi anbefaler 3-4 behandlinger for optimal effekt, med ca 4-5 ukers mellomrom.
behandlingen bør gjentas 1-2 ganger årlig for å opprettholde resultatet.
Ingen sol en mnd før og etter hver behandling