fbpx

Filler behandling 

Filler behandling med restylane, teosyal og Juvuderm går ut på å bruke steril gele av hyaluronsyre inn i huden. Målet er å glatte ut rynker og fine linjer brukes til å glatte ut rynker og fine linjer. Behandlingen gir umiddelbare resultater og gjenoppretter hudens volum. Filler er hyaluronsyre av steril gel som injiseres med tynn nål inn i huden.

Naturlig resultat
Vi tilstreber naturlig resultat slik at man ser mer fresh ut. Målet er å tilby soft behandlinger slik minimale forandringer blir lagt merke til. Unaturlig resultater blir man fyller med flere sprøyter i samme regionen på kort tid. Det tilfellet er for spesielt interesserte som vil at det synes for andre mennesker.

Er det smertefult og trenger man bedøvelse?
Det er små stikk med veldig tynt nål og noen beskriver ubehaget som myggstikk. Noen kan få krem før fillerbehandling, forøvrig er det også bedøvelse i fillersprøyten.

Hvordan blir resultatet etter behandlingstimen?
Behandlingen gir umiddelbare resultater og noe vil også komme senere når molekylene binder seg til vann. Dermed vil volumøkningen komme. Noen  men ikke alle får hevelse, rødme og ømhet de nærmeste dagene. Noen kan kan også blø lett slik man får blåmerker. Disse forsvinner innen par døgn.

Linker til produsenter:
http://www.teosyal.no/om-oss/https://www.juvederm.com/
https://www.restylane.com/

Leave a comment