fbpx

Lasebehandling

Den nyeste laserbehandlingen

Vi har moderne laserbehandling! Vår laser finner du kun seks andre steder i Norge. Dette er en rask laser med god effekt.

  • Hårfjerning (fjerner både lyse og sorte hår)
  • Ansiktsløft
  • Åreknuter
  • Rosace
  • Pigmentflekker

Vi vet det er viktig med trygg laserbehandling. Laserbehandlingene utføres av en lege i estetisk medisin. Hos oss får du høy kvalitet i estetisk medisin. I tillegg har vi kundevennlige priser.

Velkommen til Skjonnhetslegen! For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 93865855 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Ansiktsløft

Du trenger ikke å legge deg under kniven for å oppnå forandring. Ansiktsløft med laser strammer opp og demper aldring. Du slipper avansert kirurgi, og kan tilpasse behandlingen etter dine ønsker.

Hårfjerning mørk hud

Best resultat får du på mørkt hår. Jo sterkere kontrast mellom hudtone og hårfarge, desto bedre resultat. Behandleren vil tilpasse til deg.

Permanent hårfjerning

Hårfjerning med laser er raskt og skånsomt. Fjern uønsket hår med langvarig resultat. Vi har en av de mest effektive laserne på markedet. Med denne kan vi behandle hele kroppen og alle typer hud.

Sprengte blodkar

Ønsker du å fjerne pigmentflekker? Flekkene oppleves som mørke områder på huden. De finnes ofte i ansikt eller på hals, bryst og hender. Behandling med laser er en effektiv og skånsom metode. Ofte er det tydelig bedring etter første behandling.

Pigmentfjerning

Enkelte flekker fungerer godt på behandling med laser. Få bivirkninger. Vi tilpasser din hudtype. Ønsker du å fjerne pigmentflekker? Flekkene oppleves som mørke områder på huden. De finnes ofte i ansikt eller på hals, bryst og hender.

Åreknuter

Vår klinikk tilbyr markedets beste laser mot åreknuter. Åreknuter er slyngende vener under hudens overflate. Knutene beskrives som blålige hevelser. De både føles og ser klumpete ut. Gjenta behandlingen til du får ønsket resultat.