fbpx

Filler lepper

Større lepper

Filler i lepper gir en naturlig og definert leppekontur. I tillegg vil filler gjenopprette fukt. Volum i leppene gir et mer ungdommelig preg. Ansiktet er bygd opp av trekk som skaper et unikt utseende. Når vi blir eldre, mister derimot leppene definisjon. Ved hjelp av filler i lepper kan du forme diskré. Teosyal eller Restylane er de mest kjente merkene.

 

Kontakt

Bestill gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjon! Du kan snakke med oss om behandling, dosering og pris.

 

Vil folk merke at jeg har filler i leppene?

Det er helt avhengig av hvor mye filler som brukes. De fleste velger 0,5 – 1 ml sprøyter. Det gir et naturlig resultat som forsterker dine egne konturer. Du får myke lepper med et ungdommelig preg.

De som velger å bruke stor dose kan oppleve unaturlig store lepper. Sammen med deg vil derfor legen vil tilpasse behandlingen for et naturlig og ønskelig resultat.

 

Pris: Fra kr 2000,- 

Forme hake med filler
Hvordan utføres behandlingen?

Ved bruk av tynne sprøytenåler injiseres filler. Før behandling kan man smøre på en krem med bedøvelse. Det er også bedøvelse i selve sprøyten. Resultatet vil du se raskt etterpå.

Hvor fort kan jeg fortsette hverdagen?

Du kan fortsette hverdagen som planlagt straks etter behandling. Det er likevel enkelte som velger å sette av noe tid, fordi det er vanlig å få litt hevelse og små blåmerker.