fbpx

Fillerbehandle kinn

Volum og kontur

En naturlig aldringsprosess gjør musklene blir slappere. Fettsamlinger dras fra hverandre og huden i ansiktet taper elastisitet og volum. Kinn faller ned mot hake og kjeve. Dette skaper folder og rynker. Behandling med filler  i kinnene vil øke volumet og fremheve de naturlige linjene. Filler kan både korrigere volum og profil, og gi et mykt uttrykk.

Ved vår klinikk tilbyr vi fillere fra Restylane og Teosyal avhengig av behov.

Behandling og varighet

Det varierer hvor mye filler i kinnene du vil trenge. Dermed vil også prisen på variere ut i fra dine ønsker. Vår sertifiserte lege vil hjelpe deg med å tilpasse din behandling.

Selve behandlingen er svært enkel og rask. Filleren inneholder et bedøvelsesmiddel. Ved behov kan vi i tillegg smøre på bedøvelseskrem før behandlingen. Etter behandling kan det du oppleve litt rødhet, ømhet, blåmerker og hevelse. Dette går som regel over av seg selv.

Pris: Fra kr 2000,- 

Lepper forstørrelse med filler
Kontakt

Bestill gjerne en gratis og uforpliktende konsultasjon for å snakke med vår behandler om resultat og pris! Bestill en gratis og uforpliktende konsultasjon her.

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 93 86 58 55 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjonnhetslegen!