Voksing

Hårfjerning for kvinner og menn

Voksing

Voksing av hår er effektivt og tidsbesparende. Mange foretrekker i dag voksing som metode mot uønskede hår. Voksen fjerner selv de fineste hårene og er skånsom mot huden. Om du vokser jevnlig blir hårveksten svakere og mykere. Da er det også mindre smertefullt. Vi har lang erfaring og bruker kun voks av høy kvalitet.

Voksing i salong har flere fordeler. En profesjonell behandler vet hvordan voksen bør håndteres for å skade huden minst mulig. I tillegg er det lettere for en behandler å komme til på vanskelige områder, som baksiden av kroppen eller nedentil. Du slipper også å bekymre deg for om hele området er ferdig vokset.

Vi anbefaler rundt fire uker mellom hver behandling. Da vedlikeholder du området jevnt i forhold til hårets vekstfaser. Blir hårene for altfor lange, vil de knekke lett og dermed vokse fortere ut. Bestill gjerne ny time hos oss med én gang du er ferdig med en behandling. Da slipper du stress og er sikker på at behandlingen blir holdt vedlike. Det beste er kanskje at du kan gå de neste ukene uten å stresse med hårfjerningen hjemme.

Før behandling

Før behandling bør hårene bør være mellom 5 millimeter og 1 centimeter hvis du har barbert deg. Ved brasiliansk- og bikinivoks bør du ha ca. 2 uker med utvekst.

  • Peel eller skrubb området dagen før behandling
  • Bruk klær som sitter løst, ha gjerne bomull innerst
  • Unngå voksing om du har eksem, sår, blåmerker eller er solbrent på området som skal behandles
Etter behandling

Det første døgnet etter behandling bør du unngå:

  • trening og svømmehall
  • soling og bading
  • trange bukser
  • parfymerte produkter
  • Vent tre dager med skrubb

Etter én uke bør du peele/skrubbe huden. Deretter bør du peele/skrubbe én gang i uken mellom behandlingene. Bruk gjerne kremer som inneholder fruktsyre. Det forebygger inngrodde hår.

Intimvoks for kvinner

Brasiliansk voksing

Brasiliansk voksing for kvinner er en effektiv og skånsom metode for å fjerne uønsket hårvekst nedentil.

Første gang anbefales det å vente i minst fjorten dager etter siste barbering. For best resultat bør behandlingen gjentas etter 4-6 uker, avhengig av din hårvekst og hva du ønsker.

Skrubb gjerne huden lett dagen før. Bruk en fuktighetskrem uten parfyme. Du kan gjerne komme etter endt menstruasjon, da er man minst følsom i huden. Det er fint om du er nydusjet, men vi tilbyr også våtservietter om du kommer rett fra jobb eller skole.

Det er vanlig å oppleve en lett rødhet første tiden etter behandling. Huden normaliseres etter kort tid. Dersom du skulle oppleve unormal og langvarig sårhet eller irritasjon, kontakt oss.

Vi har lang erfaring med hårfjerning og voks. Våre behandlere har høy og profesjonell kompetanse.