fbpx

overleppe linjer

Fjerning av røyelinjer med botox eller filler
Lyst til å fjerne røykelinjer rundt munnen?

Ønsker du å fjerne røykelinjer rundt munnen? Rynkene kan du se i overleppen og underleppen. Hos røykere kommer linjene etter røyking. Hos andre kan linjene komme hvis man snurper munnen ofte. Volumet i huden synker også med alderen. Huden blir mer slapp. Det gjør rynkene blir mer synlige. Rynkene kan gå deg til å se eldre ut enn det du er. Behandling med rynkereduserende behandling er enkelt og raskt. Det er få bivirkninger. Etterpå kan du gå tilbake til jobb som vanlig.

Brems aldring med behandling

Behandling med medisinsk injeksjon er enkelt og effektivt mot røykelinjer. Medisinsk injeksjon vil si at det blir injisert med en svært tynn nål. Ofte holder det med noen få stikk rundt leppeområdet. Behandlingen tar kort tid og er over på noen minutter. Det er også nesten ingen smerter forbundet med behandlingen. Ønsker du likevel bedøvelse, gir vi deg det.

Et godt resultat kan kreve en kombinasjon av filler og rynkereduserende behandling. Filler brukes for å jevne ut huden og fylle ut selve rynkene. Deretter er det viktig å fjerne årsaken til rynkedannelse. Rynkereduserende  hjelper til med dette fordi musklene vil slappe av og ikke lenger trekke seg sammen. Kombinert bremser de aldringsprosessen. Hos Skjønnhetslegen blir dosen tilpasset deg. Hvor mye som settes kommer an på dybden på rynkene dine. En sertifisert lege innen estetisk medisin utfører behandlingen. Vi har fokus på et naturlig og vakkert resultat. Hos oss er du sikret god og trygg behandling.

Bestill time