Fjerne uønsket hår på 1-2-3

Mange forbinder uønsket hår med sterk vekst av ansiktshår, da ansiktet er en av de mest synlige områdene på kroppen. Allikevel kan sterk hårvekst på kroppen generelt være svært sjenerende i hverdagen. Heldigvis har teknologien gjort enorme fremskritt for å finne de rette løsningene.

Vi i Skjønnhetslegen har gode erfaringer med å fjerne uønsket hår under armer, på skuldre og nakke, ryggen, mage og legger. Vi benytter oss av anerkjente Alexandrite laser. Laseren betraktes som en av de mest effektive laserne som benyttes for å fjerne hår på en rask, skånsom og effektiv måte.

Er det smertefullt å fjerne hår med laser?

Erfaringsmessig er det normalt å føle små stikk når du skal fjerne hår på kroppen. Med Alexandrite kjøles huden ned slik at stikkene ikke kjennes like godt. Vi sørger for at du ikke føler ubehag da vi fjerner uønsket hår.

Hvor mange behandlinger kreves?

Antall behandlinger er individuelt og baserer seg også på hvilket område som skal behandles og hvilke hår og hudtype du har. Som oftest kreves det mellom 4-10 behandlinger med et intervall på 4-8 uker,

Tiden etter behandlingen

Etter du har gjennomført behandlingen er det normalt at huden er litt rød i 1-3 timer. Du kan også oppleve forbigående og ufarlig hevelse. Vi anbefaler deg å unngå sollys og solkrem med høy faktor.

Vi er en klinikk som verdsetter behandlinger av høy kvalitet, og gode resultater overfor deg som pasient. Benytt deg av vår fagkunnskap for å fjerne uønsket hår!