fbpx

Røykelinjer

Fjerning av røyelinjer med botox eller filler
Lyst til å fjerne røykelinjer rundt munnen?

Ønsker du å fjerne røykelinjer rundt munnen? Rynkene kan du se i overleppen og underleppen. Hos røykere kommer linjene etter røyking. Hos andre kan linjene komme hvis man snurper munnen ofte. Volumet i huden synker også med alderen. Huden blir mer slapp. Det gjør rynkene blir mer synlige. Rynkene kan gå deg til å se eldre ut enn det du er. Behandling med Botox er enkelt og raskt. Det er få bivirkninger. Etterpå kan du gå tilbake til jobb som vanlig.

Brems aldring med behandling

Behandling med medisinsk injeksjon er enkelt og effektivt mot røykelinjer. Medisinsk injeksjon vil si at Botox blir injisert med en svært tynn nål. Ofte holder det med noen få stikk rundt leppeområdet. Behandlingen tar kort tid og er over på noen minutter. Det er også nesten ingen smerter forbundet med behandlingen. Ønsker du likevel bedøvelse, gir vi deg det.

Et godt resultat kan kreve en kombinasjon av filler og Botox. Filler brukes for å jevne ut huden og fylle ut selve rynkene. Deretter er det viktig å fjerne årsaken til rynkedannelse. Botox hjelper til med dette fordi musklene vil slappe av og ikke lenger trekke seg sammen. Kombinert bremser de aldringsprosessen. Hos Skjønnhetslegen blir dosen tilpasset deg. Hvor mye som settes kommer an på dybden på rynkene dine. En sertifisert lege innen estetisk medisin utfører behandlingen. Vi har fokus på et naturlig og vakkert resultat. Hos oss er du sikret god og trygg behandling.

Fjern rynker med Botox

Tusenvis av kunder over hele verden er i dag behandlet med Botox. Det mest vanlige er å bruke Botox til å fjerne rynker, migrene eller overdreven svette. Behandlingen passer både til menn og kvinner.

Botox er i dag godkjent til bruk i kosmetisk medisin. Selve stoffet er fremstilt av botulinum-toxin type A. Ved behandling blir nerveimpulsene til små muskler blokkert. Dette gjør at musklene slapper av. Ved medisinsk injeksjon blir Botox blir injisert med en tynn nål.  Vanligvis er det ikke nødvendig med bedøvelse.

Det er viktig at rett mengde blir satt på riktig sted. En lege vil ha anatomisk kunnskap. Hos Skjønnhetslegen blir behandlingene gjort av en sertifisert lege. Du kan derfor føle deg trygg på god behandling. Vi bruker kun anerkjente produsenter av Botox.

Lite bivirkninger

Den vanligste bivirkningen er lett ømhet, hevelse, blåmerke eller hodepine. Dette går over. Mindre vanlige bivirkninger er spredning, hengende øyelokk og asymmetri. Alvorlige bivirkninger er svært sjeldent.

Du kan ikke ta behandling om du er gravid, ammer, har en nevromuskulær sykdom eller pågående infeksjon med feber. Blodfortynnende medisiner kan gi mer blåmerker.

Behold resultatet med vedlikehold

Du vil se resultater innen 2-10 dager. Full effekt blir synlig innen 10 dager. Ved den første behandlingen blir det forventet at effekten varer rundt 3-5 måneder. Vi anbefaler at du tar ny behandling før den gamle har gått helt ut. Da vil effekten holde seg bedre. Gjentar du over lengre tid, holder det ofte med et par behandlinger i året. Husk at effekten kan variere litt fra person til person.
Du kan gå tilbake til hverdagen rett etterpå. De første tolv timene bør du ikke gni eller massere.