fbpx

Botox lunsjbehandling

Ta en Botox-behandling i lunsjpausen

Fortsett dagen med litt mer glød! Hos Skjønnhetslegen kan du få Botox lunsjbehandling til lav pris. Ønsker du å være mer effektiv i hverdagen? Mange ønsker raske behandlinger i en allerede travel hverdag. Med Botox lunsjbehandling kan du korrigere og løfte områder som har sunket eller fått dype rynker. Behandlingen tar kort tid. Etterpå kan du vandre tilbake til vanlige aktiviteter

De vanligste områdene for behandling er lepper, smilerynker og panne. Disse behandlingene tar rundt 15 minutter. Etterpå har du resten av dagen til å fortsette med andre ting.

Vi har lang erfaring. På vår klinikk får du hjelp av en sertifisert lege som har lang erfaring innen injeksjoner. Ta kontakt i dag! Vi hjelper deg med tilpasset behandling etter dine ønsker.

Uansett behov vil du finne et bredt utvalg av muligheter hos Skjønnhetslegen. Vi jevner ut huden og gjenoppretter form. Vi behandler også pasienter med plager som migrene og anspente kjever.

Billig Botox Oslo

Vanlige bivirkninger er mild hevelse, rødhet og et lite blåmerke der hvor injeksjonen er satt. Etter behandling kan du gå rett tilbake til jobb. Les mer om våre behandlinger og bestill time i dag.