Surmunn før og etter

Sure munnviker oppstår når enden av leppene dras nedover. Noen kan oppleve ansiktsuttrykk som trist eller gretten. Med hjelp av botox kan munnvikene trekkes oppover igjen. Selv om pasienten er blid og glad i hverdagen. Utviklingen skyldes aldringsprosessen og tap av volum i ansiktet. Musklene vil med tiden også bli forklaket slik at trekker så mye opp. Et annet uttryk i kosmetiske verden er “Marionettelinjer” Marionette linjer er lange vertikale linjer som omkranser kinnet rundt munn- og hakepartiet.

Hvilket resultat/varighet kan jeg forvente?
Hvis man skal ha en god resultat er det viktig med kobinasjonsbehandling med filler og botox. Filler brukes for å gjevne dype rynker ved munnvikene. Avhengig av dyppden på rynkene kan det gå med ca 1-2ml med filler. Deretter er det viktig å fjerne utløsende årsak til rynkedannelse. Rynkene dannes fordi musklene forkalkes og de vil bidra til små tynne og dyere rynker. Botox vil lamme musklene i nærmere 3-4 mnd i snitt slik at man bremser aldringsprosessen.

Behandling av SURE MUNNVIKER
. Med hjelp av meget tynn nål som settes i muskel depressor anguli oris som lammes fordi den trekker munnvikene nedover.skjønnhetslegen vurdere dosen utefra dine preferanser. Vi bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er store produsenter av botox. Effekten av botox vil du merke fra 2-3 døgnet med max innen 14 dager. Behandlingene passer godt for både menn og kvinner. Man bruker ca 15 minutter på prosedyren. Etter prosedyren kan man gjennoppta daglige gjøremål. Det er kun to små stikk før behandlingen er over:)

Vanlige komplikasjoner med botox.
Den vanligste bivirkningen er ømhet i området man er stukket i. Noen har lettere tendens til å få blodutredelse. Det finnes sjeldne tilfeller, hvis litt for mye Botox er injisert, kan muskelen som løfter øvre øyelokk bli forbigående litt svekket i 1-2 uker.

Sjekk Vår prisliste!

Sure munnviker, marionett

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 938658555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en lege spesialist i estetisk medisin.