Smilerynke før og etter med botox

Smilerynker 

Mange har sterk ansiktsmimikk i hverdagen. Noen er veldig blide og smiler en god del. Noen ønsker da å dempe mimikken slik at det ikke rynkene ikke blir dype og mange. Reduksjon av rynkene kan gjøres med ulike behandlinger. Enten kan man fjerne alle smilerynkene med botox. Ellers kan forhindre rynkene i å bli dypere.

Botoxbehandling  for smilerynker: skjønnhetslegen vurdere dosen utefra dine preferanser.Man stikker med sprøyte langs øyekanten/ tinningen med botox. Det blir tre stikk på hver side.  Det bidrar til å minke muskelsammentreninger for å hindre rynkedannelse. Dype arr kan det være aktuelt å sette en liten mengde Restylane for å fylle ut rynkene. Vi bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er store produsenter av botox. Effekten av botox vil du merke fra 2-3 døgnet med max innen 14 dager.   av botox vil du merke fra 2-3 døgnet med max innen 14 dager.  Behandlingene passer godt for både menn og kvinner. Effekten varer i snitt 3–5 måneder. Man bruker ca 15 minutter på prosedyren. Etter prosedyren kan man gjennoppta daglige gjøremål.

Vår prisliste:

Vanlige komplikasjoner med botox. 

Den vanligste bivirkningen er ømhet i området man er stukket i. Noen har lettere tendens til å få  blodutredelse. Smilerynke fjerning er  er generelt forbundet med lav risiko. Det finnes sjeldne tilfeller, hvis litt for mye Botox er injisert, kan muskelen som løfter øvre øyelokk bli forbigående litt svekket i 1-2 uker.

Fjern Smilerynker  med botox

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 938658555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en  lege spesialist i estetisk medisin.