“BUNNY LINES”

Rynker nese Bunny lines er rynker på siden av nesen og øvre delen som ses når vi smiler. Disse rynkene kan enkelt fjernes med botox.  Enkelte har en uvane for å rynke på nesen ved smiling eller bekymringer. Etterhvert vil det dannes tynne linjer på neseryggen. Botuliniumtoksin kam dempe eller fjerne slike linjer. Vår pris er fra kr 800

Hvilket resultat/varighet kan jeg forvente?

Botox-behandling er en svært effektiv behandling av bunny-lines på neseryggen, og kan betydelig redusere eller fjerne slike liner helt. skjønnhetslegen vurdere dosen utefra dine preferanser. Vi bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er store produsenter av botox. Effekten av botox vil du merke fra 2-3 døgnet med max innen 14 dager. Noen små injeksjoner ved hjelp av en meget tynn nål utføres i området til nasalis-muskelen som får huden til å trekke seg sammen. Injeksonstiden er på ca 5 minutter , den er smertefri, og det er svært lite bivirkninger.

Behandlingen er forbundet med lav risiko. Noe rødhet  (som kan minne om små myggstikk) kan forekomme en kort stund etter behandlingen med botox. De fleste kan dra rett på jobb etter behandlingen og ingen vil legge merke til behanflingen.  I sjeldne tilfeller kan forøvrig mindre blåmerker og hodepine oppstå.

Blir man mimikkløs  etter botox?     

De fleste kundene ønsker en naturlig resultat uten at man blir helt lammet i ansiktet. Våre behandlinger gir deg naturlig resultat. Andre kunder velger å ta mer enn standard dose botox. Dermed får  de en slett panne uten særlig bevegelse.

Sjekk Vår prisliste:

Rynker nese Bunny Lines 

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 938658555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en  lege spesialist i estetisk medisin.

 

Eksempel på Bunny lines hos Nicole Kidmann som får rynker når hun smiler.