FILLER

Filler brukes idag for å fylle rynker og slik at naturlige linjer dannes. Noen vil si at Filler gir soft facelift uten å ty til kirurgi. Etter hver som årene går vil man merke volum tap i ansiktet. Filler kan gjenopprette formen i områder som kinn og hake. Behandlingen kan kombineres med botox slik at man får beste resultatet.

Innhold i Filler
Fillere består av hyaluronsyre som finnes naturlig i huden vår. Dette blir fremstilt nøyaktig samme stoff i labratoriet av ikke animalske produkter. Filler injiseres med tynt nål i huden og resultatet ser man med engang. Man kan blant bruke filler i lepper, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen og munnvikene

Hyaluronsyres egenskaper:
Hyaluronsyre er et glykosaminoglycaner som finnes naturlig i huden. Hyaluronsyre binder vann. Når det injiseres som en filler i huden fyller det ut rynker, tilfører volum og fuktighet til huden.
Flere anerkjente produsenter har vært på markdet i mer enn 10år. Produktene er testet slik at de ikke gir allergiske reaksjoner.

Ulike Filler produsenter

Restylane oslo
Restylane var den første stabiliserte hyaluronsyre filler på markedet, og angivelig blitt brukt i over 11 millioner behandlinger på verdensbasis. Restylane er mest brukt for volum og kontur av lepper.

JUVEDERM
Juvederm er også en hyaluronsyre filler som er FDA godkjent i USA. Det er også en stor produsent som restylane. De produserer botox som kalles vistabel. Det er allergan som er moderselskapet.

TEOSYAL
TEOXANE Laboratories som ble opprettet i 2003 i Genève. Teosyal er i dag en av verdens mest utførte behandlinger med snart 20.000.000 injeksjoner. Sammen med Restylane og Juvederm topper Teosyal antall injeksjoner verden over.

Andre Filler produsenter
Det finnes andre gode filler produsenter men pass opp for billigprodukter. Det er stor priskonkurranse i markedet for å kapre nye kunder og da har noen begynt å bestille opp kopiprodukter fra Kina. Disse produktene er ikke safe og kan gi kraftige hudreaksjoner. Derfor styr unna lokkepriser på ukjente merker.

Add Comment