Fjerne rynker i  pannen

Pannen er en stor muskel som brukes til mange ansiktsuttrykk. Noen opplever at de får mange rynker i pannen uten at de opplever stress. Overtid vil man få tverrgående linjer i pannen. Det vil gjøre at mange tror du er eldre enn det du er. Enkelte sliter med tunge øyelokk, og må stadig heve pannen for å kompensere. Det bidrar til at mange sliter med spenningshodepine.

Hvorfor fjerne rynker i pannen tidlig?  

Har man rynker i pannen så blir de bare dypere med årene. Det blir dyrt å utbedre om man venter for lenge.  Behandlingen gir en glattere og rynke fri hud.

Blir man mimikkløs i pannen etter botox?     

De fleste ønsker en naturlig resultat uten at man blir helt mimikkløs i ansiktet. Våre behandlinger gir deg et naturlig utseende. Noen velger å ta mer enn standard dose botox. Dermed får de en slett panne uten særlig bevegelse.

Behandling rynker i pannen:  Skjønnhetslegen vurderer dosen utifra dine ønsker. Vi bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er store produsenter av botox. Effekten av botox vil du merke fra  2-3 døgnet til 14 dager etter behandlingen. Både menn og kvinner har god effekt av behandlingen. Effekten varer i snitt 3–5 måneder. Selve behandlingen tar ca 15 minutter. Etter prosedyren kan man gjenoppta daglige gjøremål.

Vår prisliste: http://www.skjonnhetslegen.no/prisliste/

Vanlige komplikasjoner med botox. 

Den vanligste bivirkningen er ømhet i området man er stukket i. Noen kan få litt blodutredelese i huden . I noen sjeldne tilfeller, ved høy dose Botox , kan muskelen som løfter øvre øyelokk bli forbigående litt svekket i 1-2 uker.

Fjern rynker i pannen 

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 938658555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en  lege spesialist i estetisk medisin.

 

Du er alltid velkommen innom for en uforpliktende konsultasjon!