Fjerne rynker i  pannen

Pannen er et stort muskel som brukes i mange ansiktsutrykk. Noen opplever at de får mange rynker i pannen uten at de stresser. Overtid vil man få tverrgående linjer i pannen. Det får mange til å vurdere at du ser mer mye eldre enn det du er.  Enkelte sliter med tunge øyelokk slik at de ofte hever pannen for å kompensere. Det bidrar til at mange sliter med spenningshodepine.

Hvorfor fjerne rynker i pannen tidlig?  

Har man rynker i pannen så blir de bare dypere med årene. Det blir dyrt å vedlike hvis man venter for lenge.  Behandlingen gir  en glattere og rynkefri hud.

Blir man mimikkløs i pannen etter botox?     

De fleste kundene ønsker en naturlig resultat uten at man blir helt lammet i ansiktet. Våre behandlinger gir deg naturlig resultat. Andre kunder velger å ta mer enn standard dose botox. Dermed får  de en slett panne uten særlig bevegelse.

Behandling rynker i pannen:  skjønnhetslegen vurdere dosen utefra dine preferanser. Vi bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er store produsenter av botox. Effekten av botox vil du merke fra 2-3 døgnet med max innen 14 dager.  Behandlingene passer godt for både menn og kvinner. Effekten varer i snitt 3–5 måneder. Man bruker ca 15 minutter på prosedyren. Etter prosedyren kan man gjennoppta daglige gjøremål.

Vår prisliste: http://www.skjonnhetslegen.no/prisliste/

Vanlige komplikasjoner med botox. 

Den vanligste bivirkningen er ømhet i området man er stukket i. Noen har lettere tendens til å få   blodutredelse. Det finnes sjeldne tilfeller, hvis litt for mye Botox er injisert, kan muskelen som løfter øvre øyelokk bli forbigående litt svekket i 1-2 uker.

Fjern rynker i pannen 

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 938658555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en  lege spesialist i estetisk medisin.

 

Du er alltid velkommen innom for en uforpliktende konsultasjon!