Røykelinjer før og etter med botox

Fjerne Røykelinjer/leppelinjer

Linjer som man får vertikalt i overleppen og underleppen. Noen kaller disse linjene røykelinjer som finnes hos røykere og ikke røykere. Noen har en tendens til å snurpe munnen ved ansiktsuttryk slik at man ser disse linjene.  Linjene skyldes volumtap som oppstår med alderen, samt gjentatt bruk av leppemusklene.

Hvilket resultat/varighet kan jeg forvente?
Hvis man skal ha en god resultat er det viktig med kobinasjonsbehandling med filler og botox. Filler brukes for å gjevne både overfladiske og dype rynker.  Avhengig av dyppden på rynkene kan det gå med ca 1-2ml med filler. Deretter er det viktig å fjerne utløsende årsak til rynkedannelse. Rynkene dannes fordi musklene forkalkes og de vil bidra til små tynne og dyere rynker. Botox vil lamme musklene i nærmere 3-4 mnd i snitt slik at man bremser aldringsprosessen.

Fjerning Røykelinjer
Med hjelp av meget tynn nål som settes overleppen som lammes fordi påvirker muskelene som danner tynne røykelinjer. Skjønnhetslegen vurdere dosen utefra dine preferanser. Vi bruker både Vistabel og Azzalure i våre behandlinger. Begge er store produsenter av botox. Effekten av botox vil du merke fra 2-3 døgnet med max innen 14 dager. Behandlingene passer godt for både menn og kvinner. Man bruker ca 15 minutter på prosedyren. Etter prosedyren kan man gjennoppta daglige gjøremål. Det er kun to små stikk før behandlingen er over:)

Vanlige komplikasjoner med botox.
Den vanligste bivirkningen er ømhet i området man er stukket i. Noen har lettere tendens til å få blodutredelse. Det er ytterst at man har bivirkninger av botox.

Fjerning av røykelinjer 

Effekten inntrer etter 4-7 dager, og det tar inntil 14 dager før full effekt oppnås.

Pris: kroner 999,-

For mer informasjon om behandlingen kan du ringe oss på tlf: 938658555 eller sende oss en mail til: info@skjonnhetslegen.no

Velkommen til Skjønnhetslegen, din trygghet på kompetanse. Behandlinger utført av en lege spesialist i estetisk medisin.